Rólunk

Röviden bemutatni mindazt a szépséget és nyugalmat, amit a környék és ezáltal vendégházunk is nyújt nagyon nehéz feladat. Rólunk pedig szinte lehetetlen egy két sorban információt összefoglalni, minket meg kell ismernie. A következő sorokban, ennek a szinte lehetetlen kihívásnak próbálunk eleget tenni. Előre tudjuk, hogy a bemutatkozásban csak érintőlegesen ismertetjük mindazt, amit vendégeinknek nyújtani tud a Bakony, Csesznek és nem utolsó sorban mi vendéglátók. Így kérjük a bemutatkozó olvasása után böngéssze át az oldal további részeit, melyeken belül részletesebb információkat talál egy-egy kiemelt témáról.

Elsőként a környékről, a Cservák-házról és a Lovagvár étteremről szeretnénk megosztani pár információt: A Bakony egyik legismertebb településén, Cseszneken található vendégházunk a Cservák-ház, illetve éttermünk a Lovagvár étterem. A környező erdőségből kiemelkedő Cseszneki vár közvetlen szomszédságában, az ahhoz felvezető út mellet üzemeltetjük vendégházunkat és éttermünket.

A kiváló környezeti adottságoknak köszönhetően vendégeink megtalálják nálunk a nyugodt pihenés lehetőségét, de az aktív pihenésre vágyó látogatók részére is megannyi lehetőséget biztosítunk mi, illetve a környék.

Rólunk
Rólunk

Vendégeink 6 szobából és 2 apartmanból választhatnak. A vendégház teraszáról nyíló egyedi kilátás vendégházunk egyik ékköve. A szabadba vágyóknak pedig a várhegy oldalában számos sátorhelyet alakítottunk ki.

Közösségi eseményeknek kővel kirakott falú pincénkben tudunk helyet biztosítani.
Vendégeink kényelmét szolgálja a saját udvarban kialakított, zárt parkoló. A megfáradt utazókat, turistákat szolid árakkal, frissítő italokkal, falusi ízekkel várja a Lovagvár étterem, amely szintén szálláshelyünkön található.

Rólunk

Ha eddig eljutott az olvasással, érdemes megtudnia pár gondolatot a vendégház üzemeltetőiről, a vendéglátókról, rólunk. Valamint a honlap dizájn fejlesztőjéről.

Rólunk

Facebook-f


Envelope

Herceg György

Üzemeltető

Rólunk

Facebook-f


Envelope

Herceg Györgyné

Üzemeltető

Budapesten éltük életünk nagy részét. A városi nyüzsgés után kerestünk egy nyugodt helyet, ahol vendéglátással folytathatnánk életpályánkat. Ezt a helyet a Bakonyban, s annak ékköveként méltán emlegetett Csesznek településén leltük meg. Az ingatlan vásárlás után hamar belefogtunk a főépület felépítésébe. Az építkezések során főként a természetes anyagokat, valamint a helyi mesterek munkáját vettük igénybe. Hamar felismertük a település adta környezeti lehetőségeket, melyeket az itt élő közösség még hangulatosabbá, számunkra még élhetőbbé tett.
Vendégeink visszajelzései azt mutatták, hogy érdemes fejleszteni, így vendéglátó egységünket tovább bővítettük. Új épületeket, pincét, kempingezésre alkalmas területet alakítottunk ki. Ezen munkák mellett szolgáltatásainkat is bővítettük és folyamatosan tesszük ezt, vendégeink javaslatai és visszajelzései alapján.
Ezért számunkra kiemelkedően fontos, hogy lehetőség szerint minden vendég jelezze felénk észrevételeit. Kérjük Önt is, látogasson el hozzánk, és értékelje szállásunkat, szolgáltatásainkat, jelezve azt is, mivel bővítené, javítaná szolgáltatásainkat.
Köszönjük türelmét, és kitartását, hogy végigolvasta bemutatkozónkat. Reméljük felkeltettük érdeklődését és végignézi ajánlatainkat, weboldalunkat.

Jöjjön el hozzánk, legyen a vendégünk!